Hustler over de grens. Een klein stukje over de club in een Franse krant toen we op bezoek waren bij een van onze leden.

 

" Ambiance volgens litteul Kevin bij Fred en Anja".

( Litteul Kevin is een stripboek over kleine Kevin zoon van een bikerfamily)

 

Fred en Anja 2 Nederlanders die sinds 2 jaar op Badvillerse wijze leven, hebben enkele dagen het leven van Litteul Kevin meegemaakt. Ze hadden bezoek van een 30 tal bikers.

Een groep kameraden waren rechtstreeks uit Nederland gekomen met hun imposante machines, de een nog groter als de ander. De motorrijders reden door de omgeving uitsluitend via binnenwegen hier naar toe.

" Een voor allen en allen voor een"

 

Zo luid het krantenartikel wat in de Peel en maas van juni 2011 is gepubliceerd. De club vierde in 2011 het 20 jarig bestaan.

Vanwege het 20 jarig jubileum wilde de club graag een bijdrage doen aan een goed doel in Venray. Deze bijdrage is in de vorm van een geldbedrag gedoneerd aan de Voedselbank.

 

Hustler Venray in de HUSTLER

 

En zo word je op een dag benaderd door de redactie van het blad "HUSTLER". Ze vertelde bij toeval op onze site terecht te zijn gekomen en vonden dit wel grappig. Ze vroegen ons of we met een artikel in hun blad wilde staan.

Hier zien wij natuurlijk wel de humor van in en zie hier het resultaat.